Thuis sporten

thuis sporten

Thuis sporten

Sport je liever thuis dan in de sportschool? Of wil je vandaag tijd besparen en even snel thuis een work-out doen? Dan kan HomeSports je helpen met het juiste advies om thuis te trainen.

Meest recente artikelen

thuis sporten
Thuis sporten

4x Uithoudingsvermogen- en krachtoefeningen voor thuis

Met of zonder gewichten

Je hoeft niet perse met zware gewichten te trainen om toch fit te worden. Zelfs zonder hele zware gewichten kun je toch je spieren stimuleren om sterker te worden. Dit doe je door de focus te leggen op het juist uitvoeren van de oefeningen in combinatie met meer herhalingen. Tevens ontwikkel je hiermee een hoger uithoudingsvermogen van je spieren.

Trainen met lichaamsgewicht

Eén van de beste manieren om thuis te trainen is met je eigen lichaamsgewicht. Dit wordt ook wel calisthenics genoemd. Hierbij ontwikkel je sterke spieren én een evenwichtig en atletisch lichaam. Je gebruikt dus geen halters of andere gewichten, maar je eigen lichaam als gewicht. Dit doe je door jezelf bijvoorbeeld op te trekken of door sit-ups en push-ups te doen. HomeSports heeft tal van sportoefeningen voor jou omtrent het trainen met je eigen lichaamsgewicht.