Haltersluiting

Ben je opzoek naar snelle en handige haltersluitingen voor om jouw halterstang? HomeSports heeft zowel veersluitingen als lock jaws in het assortiment. Deze sluitingen zorgen ervoor dat je gewichten niet van de stang afglijden, zodat jij veilig kan blijven trainen.

1 resultaten gevonden
Veersluiting 50 mm
Aanbieding
RYZOR Veersluiting set van 2 – 50 mm – Zwart17,9514,95 ✓ Op voorraad Voor 15:00 besteld, morgen in huis

Veilig trainen met de juiste haltersluitingen

Als je met halterstangen en losse gewichten traint heb je ook goede haltersluitingen nodig. Deze haltersluitingen zorgen ervoor dat de schijven tijdens de training stevig op hun plaats blijven zitten. Niet alleen traint dat fijner, ook is het veel veiliger. Je moet er toch niet aan denken dat er tijdens een oefening opeens een schijf van je halterstang af kan vallen. Daarom is het belangrijk om de sluiters van je halterstang altijd goed te controleren. Enkel als deze stevig vast zitten weet je zeker dat je veilig kunt trainen. Zoek jij nog goede haltersluitingen? Er zijn diverse sluitingen verkrijgbaar. Zo is er altijd wel een sluiter voor jouw halterstang te vinden.

Let goed op welke haltersluiting jij kiest

Bij het kiezen van een haltersluiting is eigenlijk maar één ding belangrijk: de sluiting moet goed op jouw halterstang passen. Halterstangen zijn verkrijgbaar in diverse afmetingen. Dat betekent dat er dus ook sluitingen in diverse maten zijn. Zo hebben Olympische halterstangen altijd een diameter van 50 millimeter. Veel goedkopere halterstangen voor thuis hebben een diameter van 30 millimeter. Daar zit natuurlijk best wat verschil tussen. Controleer daarom altijd eerst de doorsnede van jouw halterstang voordat je sluitingen bestelt. Veel sluitingen zijn universeel en passen bijvoorbeeld op alle Olympische halterstangen, maar soms heeft een merk een afwijkende sluiting nodig. Controleer dus altijd goed welke haltersluiting bij jouw halterstang past.

Meer dan alleen een sluiting nodig?

Heb jij niet alleen een haltersluiting nodig, maar zoek je ook nog een halterstang of bijpassende schijven? Bekijk dan ook zeker de producten in die categorieën. Het is ook mogelijk om een complete halterstang set te bestellen. Je krijgt dan een halterstang, een paar schijven én bijpassende haltersluitingen. Je kunt er ook kiezen om een set bumper plates erbij te nemen. Zo heb je in één keer alles in huis om goed te beginnen met trainen.