Motivatie

sport motivatie

Vind je sport motivatie terug met HomeSports

Ontbreekt het je de laatste tijd om motivatie te vinden om te gaan sporten? Laat HomeSports je dan helpen! Bij HomeSports vind je tal van tips om weer gemotiveerd te raken om te beginnen met bewegen.

Meest recente artikelen

intrinsieke motivatie sporten
Motivatie

Intrinsieke motivatie voor sport aanboren

Motivatie

Vind je het lastig om motivatie te vinden om te gaan sporten? Of wil je wel sporten, maar weet je niet goed waar te beginnen? Laat HomeSports je dan helpen! Met HomeSports kun je nieuwe doelen stellen en je motivatie terugvinden. Naast korte tips om jezelf te motiveren heeft HomeSports ook adviezen om een duurzame motivatie op te bouwen, waardoor je het sporten voor een langere tijd volhoudt.

Routine

Heb je eenmaal je motivatie herwonnen? Dan is het verstandig om te gaan bedenken hoe je sportmomenten een routine worden in je levensstijl. Dit kan voor sommige mensen lastig zijn, zeker als je bijvoorbeeld onregelmatig werkt. Toch zijn er tal van manieren om je wekelijkse sportmoment in te plannen naast een druk leven. Je hoeft hiervoor niet altijd naar de sportschool te gaan, want ook thuis kun je prima je beweegmoment in plannen! Hulp nodig om je sportroutine in te bouwen? Lees dan de tips van HomeSports.